Arbor-Tech
Rummenweg 59 - 3540 Herk-de-Stad
Tel: 0800/12100

Arbor-Tech Landen
Sonvalwijk 19 - 3401 Landen
Tel: 0800/12100


Algemene info

Arbor-Tech is een dynamisch, energetisch en klantgericht bedrijf.

Wij hebben reeds vele jaren ervaring in ons specialistisch vakgebied boomverzorging.

Voor alles omtrent bomen kunt u bij ons terecht: advies, onderzoek, inventarisatie, aanplantingen, verplantingen, snoeien, vellen, ziekte- en plaagbestrijding, kroon- en kluitverankering en standplaatsverbetering. Ook voor het versnipperen van takken en het uitfrezen van stobben bent u bij ons aan het goede adres.

Arbor-Tech streeft naar een perfecte symbiose tussen klant en boom.


Arbor Tech

Arbor-Tech is ontstaan uit een passie voor bomen en een gedrevenheid om te werken. Wij werken doelgericht en klantvriendelijk en dus klantgericht. Professionaliteit, vakkennis en vakkundigheid staan bij ons op de eerste plaats. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van oplossingen die zowel voor de klant als de boom zorgen voor het beste resultaat.

Arbor-Tech heeft een uitgebreid machinepark tot zijn beschikking. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en wij zijn voorzien van de juiste verzekeringen. Wij werken veilig, efficiƫnt en doeltreffend waarbij we de hoogste kwaliteit van werken altijd voor ogen houden.


Organisatie

Arbor-Tech heeft zich georganiseerd over meerdere vestigingen. Zo vindt u al een Arbor-Tech in Herk-de-Stad en Landen. Door deze strategische verspreiding hebben wij een groot bereik richting onze klanten en kunnen wij u altijd op een snelle manier verder helpen. Deze organisatiestructuur staat garant voor een efficiƫnte manier van werken en een strakke samenwerking. Op deze manier kunnen wij altijd beschikken over een grote informatiebron omdat al onze medewerkers beschikken over hun eigen specialisatie binnen ons vakgebied. Door constant opleidingen te volgen en intensief met ons vak bezig te zijn blijven wij altijd up to date.


Onze diensten

Bij Arbor-Tech kunt u terecht voor alle aspecten van boomverzorging. In het menu aan de linkerzijde vindt u een overzicht van onze specialisaties. Van aanplant tot velling, van advies tot beheersplan, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wenst u meer informatie dan bent u altijd welkom om ons te contacteren!

Werken bij Arbor-Tech

Contacteer ons via het jobformulier.